Printo

Fate Velaj,  Koordinator për Marrëdhëniet me Jashtë dhe Projekteve në Kolegjin Universitar "Pavarësia Vlorë", vlerësohet nga prestigjozja italiane "La Repubblica" duke i dedikuar Fates një faqe të tërë http://www.repubblica.it/solidarieta/immigrazione/2017/03/10/news/chi_ce_l_ha_fatta-160249624/

Vizita: 2354