Sot në ambjentet e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”, u mbajt aktiviteti për promovimin e librit “Viktimologjia” me autor Prof. Dr. Luan Gjonçaj. Ky botim shenjon çeljen e siparit të botimeve të teksteve mësimore akademike nën logon e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”,

Njoftojmë se Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë përmes Portalit U-ALBANIA njofton se Maturantët të cilët nuk janë regjistruar ende në një program studimi, mund të 
regjistrohen pranë IAL-ve të cilat disponojnë kuota të lira në programin e dëshiruar të studimit (https://ualbania.arsimi.gov.al/Home/Kendi).
Kolegji Universitar "Pavarësia Vlorë" ju fton të regjistroheni në një nga programet e studimit: 
 
a. Drejtësi;
b. Ekonomi;  
c. Shkenca Politike;
d. Inxhinieri Informatike;
e. Arkitekturë.
 
Të gjithë Maturantët e interesuar duhet të paraqiten ditën e Hënë ora 08:00 pranë Sekretarisë Mësimore.
 
Nxitoni, Ju mirëpresim.

Të dashur studentë!

Ju njoftojmë se data 16 Tetor 2017 është data e fillimit të vitit akademik 2017-2018.

Ju urojmë mirëseardhjen.

Suksese dhe vit të mbarë!

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit II, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar "Pavarësia Vlorë" për të kryer regjistrimin në një nga programet e studimit në të cilin janë shpallur fitues.
 

Afati i regjistrimeve për fituesit e Raundit II është prej datës 01 Tetor 2017, deri më datë 14 Tetor 2017.