Printo
MP-Financë dhe Kontabilitet i Firmave MSH-Diplomaci dhe Politikë Ndërkombëtare MSH-Inxhinieri Informatike MSH-Informatikë Ekonomike MSH-Financë publike dhe Administrim Publik MSH-E Drejtë Publike dhe Ndërkombëtare Publike

 

Sezoni i I 2017-2018
Master Shkencor
Diplomaci dhe Politikë Ndërkombëtare
Provime Viti i Parë
DataLëndaKomisioniAulaOra
2018-02-21 Poltikat Ekonomike S.Xhaferi. E Zenelaj A3 15
2018-02-22 Gjeografi politike dhe Ekonomike E.Zenelaj, M.Skënderaj A4 15:00
2018-02-26 Mis E.Hoxha, M.Elezi A4 15:00
2018-02-27 Teknikat e negocimit N.Ngucaj, M.Elezi A4 15:00
Provime Viti i Dytë
DataLëndaKomisioniAulaOra
2018-02-21 Poltikat Ekonomike S.Xhaferi. E Zenelaj A3 15:00
2018-02-22 Gjeografi politike dhe Ekonomike E.Zenelaj, M.Skënderaj A4 15:00
2018-02-26 Mis E.Hoxha, M.Elezi A4 15:00
2018-02-27 Teknikat e negocimit N.Ngucaj, M.Elezi A4 15:00

Vizita: 3034