Printo
Provime Ekonomi Drejtësi Shkenca Politike Inxhinieri Informatike Arkitekturë

 

Sezoni i Verës Semestri i Dytë 2017
Inxhinieri Informatike
Provime Viti i Parë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-02-13 Elektroteknikë 6 E.Liçaj, S.Hysko A6 09:30
2018-02-19 Algjebër-Gjeometri 6 J.Hodaj, E.Hoxha A6 09:30
2018-02-22 Matematikë 6 S.Hysko; J.Hodaj A3 09:30
2018-02-26 Informatikë 6 D.Dafa, E.Robi A6 09:30
2018-03-02 Fizike 6 E.Liçaj, S.Hysko A6 09:30
Provime Viti i Dytë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-02-13 Sisteme Elektronike 6 L.Bilalaj,E.Hoxha A10 09:30
2018-02-19 Multimedia 6 E.Robi, ,A.Mehmeti A10 09:30
2018-02-23 Programim OO 6 E.Robi; J.Hodaj A10 09:30
2018-02-27 Probabilitet dhe Statistike 6 J.Hodaj; E.Hoxha A3 09:30
2018-03-02 Arkitekture Kompjuteri 6 A.Mehmeti, L.Bilalaj A10 09:30
Provime Viti i Tretë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-02-13 Baza te dhenash 6 A.Mehmeti, D.Dafa A10 09:30
2018-02-20 Inxhinieri Software 6 E.Hoxha, L.Bilalaj A2 09:30
2018-02-26 Sisteme Operative 6 A.Mehmeti, E.Hoxha A2 09:30
2018-03-01 Telekomunikacion 6 L.Bilalaj,E.Hoxha A2 09:30

Vizita: 2581