Printo

Zyra e Zhvillimit të Kurrikulave

Drejtor: Marjeta Bonjako

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Përgjegjësi dhe kompetenca

Zyra e Zhvillimit të Kurrikulave merret me përgatitjen e programeve të reja të studimit për të gjitha nivelet dhe rishikimin periodik të programeve të liçensuara që ofrohen në SHPALPV.Vizita: 2490