Printo
Provime Ekonomi Drejtësi Shkenca Politike Inxhinieri Informatike Arkitekturë

 

Sezoni i Verës Semestri i Dytë 2017
Shkenca Politike
Provime Viti i Parë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-06-19 Komunikimi masiv 6 A.Hodaj, S.Xhaferri A3 09:30
2018-06-22 Hyrje në ekonomi 6 B.Dhrami, S.Xhaferi A8 09:30
2018-06-26 E Drejtë administrative 6 L.Licaj, M.Skenderaj A4 09:30
2018-07-03 Politikat e krahasuara 6 F.Deliaj,S.Xhaferi A3 09:30
2018-07-05 Anglisht 6 E.Dilo, A.Fega A4 09:30
Provime Viti i Dytë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-06-19 Histori e shtetit dhe e së drejtës 6 E.Zenelaj, F.Deliaj A3 09:30
2018-06-22 Marrëdhënie ndërkombëtare 6 F.Deliaj, S.Xhaferi A8 09:30
2018-06-26 Te drejtat e njeriut 6 S.Xhaferi; J.Goxha A3 09:30
2018-07-03 Teoritë e demokrasië 6 F.Deliaj, S.Xhaferi A3 09:30
2018-07-05 Sociologji politike 6 F.Deliaj, S.Xhaferi A4 09:30
Provime Viti i Tretë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-06-19 Praktika 6 J.Goxha, L.Licaj, M.Skënderaj A7 09:30
2018-06-22 regje Financiare 6 A.Lamaj, F.Deliaj A8 09:30
2018-06-26 Menaxhimi i burimeve njerëzore 6 M.Murati, F.Deliaj A8 09:30
2018-07-03 .Goxha, S.Xhaferi 6 J.Goxha, S.Xhaferi A7 09:30

Vizita: 2944