Printo
MP-Financë dhe Kontabilitet i Firmave MSH-Diplomaci dhe Politikë Ndërkombëtare  MSH-Inxhinieri Informatike   MSH-Informatikë Ekonomike   MSH-Financë publike dhe Administrim Publik  MSH-E Drejtë Publike dhe Ndërkombëtare Publike

 

Sezoni i Verës Semestri i Dytë 2017<
Master Profesional
Financë dhe Kontabilitet i Firmave
Provime Viti i Parë
DataLëndaKomisioniAulaOra

Vizita: 3421