Provime Ekonomi Drejtësi Shkenca Politike Inxhinieri Informatike Arkitekturë

 

Sezoni i Verës Semestri i Dytë 2017
Shkenca Politike
Provime Viti i Dytë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2017-06-27 Histori Shtetii dhe se drejtës në Shqipëri 6 B.Vrekaj; J.Goxha A4 09:30
2017-07-04 Marrëdhënie ndërkombëtare 6 F.deliaj B.Vrekaj A4 09:30
2017-07-07 E Drejtë Publike 6 L.Damini, J.Goxha A4 09:30
2017-07-11 Sociologji Politike 6 S.Xhaferi, F.Deliaj A8 09:30
2017-07-14 Teoritë e demokracisë 6 S.Xhaferi, F.Deliaj A8 09:30