Provime Ekonomi Drejtësi Shkenca Politike Inxhinieri Informatike Arkitekturë

 

Sezoni i Verës Semestri i Dytë 2017
Inxhinieri Informatike
Provime Viti i Parë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-06-18 Fizikë II 6 E.Liçaj, S.Hysko A6 09:30
2018-06-22 Metoda Llogaritëse 6 S.Hysko, J.Hodaj A6 09:30
2018-06-26 Informatikë 6 Informatikë A6 09:30
2018-06-29 Matematikë II 6 J.Hodaj, S.Hysko A6 09:30
2018-07-05 Gjuhe e Huaj(Anglisht) 6 E.Dilo, J.Hodaj A3 09:30
Provime Viti i Dytë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-06-18 Sisteme Elektronike 6 L.Bilalaj,E.Hoxha A10 09:30
2018-06-22 Algoritmikë dhe Strukturë Dhënash 6 R.Muço, A.Mehmeti A10 09:30
2018-06-26 Programim OO (C++) 6 A.Mehmeti; E.Hoxha A10 09:30
2018-06-29 Baza te Kontrollit te Sistemeve 6 L.Bilalaj ; D.Dafa A10 09:30
2018-07-05 Rrjeta Kompjuterike 6 Rrjeta Kompjuterike A10 09:30
Provime Viti i Tretë
DataLëndaEctsKomisioniAulaOra
2018-06-14 Praktika 6 A2 09:30
2018-06-19 Programim Web 6 D.Dafa, A.Mehmeti A10 09:30
2018-06-22 Inteligjenca Artificiale 6 E.Robi; L.Bilali A10 09:30
2018-06-27 Sisteme Operative(Linux) 6 Sisteme Operative(Linux) A10 09:30
2018-07-02 Matlab 6 D.Dafa, A.Mehmeti A10 09:30
2018-07-09 Diploma 6 a2 09:30