Orar Master       Ekonomi        Drejtesi         Inxhinieri Informatike       

Orari Master Semestri i Parë 2017/2018
Master Shkencor Ekonomi
Viti i Parë
DitaOraLëndaPedagogu
E Enjte 15:00-18:00 Buxhetim Publik E.Cakrani
E Hene 15:00-18:00 Etika dhe komunikimi ne Administraten Publike M.Murati
E Marte 15:00-18:00 MIS E.Hoxha
E Merkure 15:00-18:00 Manaxhim Financiar R.Lipi
Viti i Dytë
DitaOraLëndaPedagogu
E Enjte 15:00-18:00 Buxhetim Publik E.Cakrani
E Hene 15:00-18:00 Etika dhe komunikimi ne Administraten Publike m,Murati
E Marte 15:00-18:00 MIS E.Hoxha
Master Profesional Ekonomi
DitaOraLëndaPedagogu
E Enjte 15:00-18:00 Analiza, Kontabiliteti dhe Menaxhimi i Kostos R.Lipi
E hene 15:00-18:00 Kontabilitet i Avancuar V.Durmishi
E Marte 15:00-18:00 Manaxhim dhe Vleresim Rrisku A.Lamaj
E Merkure 15:00-18:00 Manaxhim Financiar R.Lipi