Printo

Zyra e Burimeve Njerëzore, Marrëdhënieve me Publikun dhe Shërbimeve

Drejtor: Dr. Myzafer Elezi

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Përgjegjësi dhe kompetenca

Zyra e Burimeve Njerëzore, Marrëdhënieve me Publikun dhe Shërbimeve, ndjek realizimin e kontratës së lidhur mes KU “Pavarësia Vlorë” dhe personelit akademik dhe administrativ/mbështetës.Vizita: 3100