Printo

Zyra e Financës

Drejtor: Anila Beqiraj

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Përgjegjësi dhe kompetenca

Zyra e Financës merret me zbatimin e politikave ekonomike-financiare të KUPV-së. Ajo ka këto detyra kryesore:
Vizita: 3064