Printo

Zyra e Karrierës dhe Tutoriatit Studentor  

Drejtor: Dr. Jeta Goxha

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Përgjegjësi dhe kompetenca

     strukturave përkatëse.

       mbështet ato në funksionimin e tyre.

Vizita: 2759