Në prag të Akreditimit Institucional u mbajt sot një sesion informues me studentët  mbi ndryshimet në Ligjin e Arsimit të Lartë dhe hapat e procesit të akreditimit.

Në kuadër të aktiviteteve të Departamentit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike, u organizua sot në ambjentet e KU “Pavarësia Vlorë” një aktivitet mbi “Të Drejtat e Njeriut” e moderuar dhe drejtuar nga vetë studentët e këtij departamenti. Referuan:

Të nderuar studentë,

Të nderuar pedagogë.

Ju bëjmë me dije se, në kuadër të marrjes së masave kundër gripit në vend, me Urdhër nr. 10, datë 07.01.2017, të Ministrit të Shëndetësisë, procesi i mësimdhënies në institucionet arsimore në vend është shtyrë deri më datë 14.01.2017.

Ky urdhër është miratuar nga Qeveria.

Ju faleminderit.