Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara për parandalimin e dhunës dhe ngjarjeve të rënda në marrëdhëniet familjare, Departamenti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike, në bashkëpunim me Drejtorinë e Policisë, Qarku Vlorë, zhvilluan një takim sensibilizues në ambientet e SHPAL “Pavarësia”. Në këtë takim morën pjesë përfaqësues të institucioneve të ndryshme të qytetit, të organizatave dhe shoqatave, si dhe studentë dhe

 

U zhvillua   në ambientet e SHPAL "Pavarësia", Vlorë, takimi 3 ditor i projektit "Enchase", me pjesëmarrjen e partnerëve shqiptarë dhe evropianë: APAAL, UET, Ministria e Arsimit dhe Sportit, Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës, Universiteti “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan, UKOLD Koblenz, Gjermani, QANU, Hollandë dhe CESIE, Itali.

 

Sot, në ambjentet e SHPAL “Pavarësia”,Vlorë, u mbajt një takim me Konsullin Palestinez, Z. Karam Farraj, i cili ka dy vjet, që shërben si konsull në Ambasadën Palestineze në Shqipëri. Më parë Z. Farraj ka shërbyer si konsull i ambasadës  palestineze në Danimark,