Print

Koordinator për të drejtën e informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Dr. Engjëllushe ZenelajThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +355 33 411 555
  +355 33 411 666
Adresa: Bulevardi Vlorë-Skelë, PO Box Posta/Vlorë, Albania/Shqipëri, Vlorë Al 9401, Vlorë
Website: www.unipavaresia.edu.al
Orari: E Hënë - E Enjte 08:30 - 16:00
  E Premte 08:30 - 14:00

 

 

 

      

Hits: 2980