Shqip Shqip English English
E Diel 07 Shkurt 2016
Open Day

Open Day

Ne daten 25.11.2015, ora 10 zhvillohet ditë e hapur studentore në Universitetit "Pavarësia", Vlorë.Ju ftojme te gjitheve

Kriza e “Res ludicata” në procesin civil

Kriza e “Res ludicata” në procesin civil

SHPAL "PAVARESIA" ORGANIZON Forum mbi të drejtën me temë: Kriza e “Res ludicata” në procesin civil me Relator Magj. Florjan Kalaja, ditën e Mërkure datë 18.11.2015 ora 13:00 në Aula Magna

Aplikime për staf akademik

Aplikime për staf akademik

Shkolla Private e Arsimit të Lartë “Pavarësia” Vlorë, hap  procedurat e aplikimeve për staf akademik , efektiv dhe joefektiv, për vitin akademik 2015-2016,  në Shkenca Politike, Drejtësi, Inxhinieri Informatike, Ekonomi, Arkitekturë, Edukim fizik dhe sporte, për të dy ciklet, bachelor dhe master!

Seminar Ndërkombëtar Elbasan

Seminar Ndërkombëtar Elbasan

Zyra “Erasmus+”, me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit në bashkëpunim me ekspertët HERE dhe Universitetin “Aleksandër Xhuvani” të Elbasanit organizoi më datë 16 Qershor 2015, seminarin kombëtar me temë “Organizimi i brendshëm i universiteteve dhe rritja e kapaciteteve për qeverisjen”.

SHPAL Pavarësia Vlorë - I Akredituar

SHPAL "PAVARËSIA" VLORË
Njoftim!
Njoftojmë të gjithë studentët e Shkollës Private të Arsimit të Lartë “Pavarësia” Vlorë, se ditën e hënë datë 12.10.2015, fillon Viti i Ri Akademik 2015 – 2016!
Urime dhe suksese të gjithë studentëve të “Pavarësisë”, e sidomos atyre të regjistruar për herë të parë, në rrugën e tyre të dijes! Një vit i mbarë pune, përpjekjesh dhe rezultatesh!
 
 

Studimet Master

Më datën 1.12.2011, me vendim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës Nr. 388, Prot. 4342, dt. 10.08.2011 mbëshetur në vendimin e Agjensise së Akreditimit No.149 dt 18.02.2011, fillon lëvrimi në auditor i studimeve master në SHPLA Pavarësia. Janë plot 15 tituj Master Shkencor e Profesionalë, të cilat ofrojnë formim, specializim dhe avancim në profesione të mirëfillta, më të kerkuarat nga tregu i punës sot si dhe avancim akademik të metejshem në fusha studimi, të cilat janë jo vetëm sot shumë atraktive, por që sigurojnë punësueshmëri të lartë në të ardhmen.

Këto studime vijnë në formen e 8 Masterave Profesionale në:

 • Specialist i të Drejtës për Shoqëritë Tregtare
 • Specialist i të Drejtës për Sistemin Bankar
 • Specialist i të Drejtës për Administratën Publike
 • Financë dhe Bankë
 • Financë dhe Kontabilitetin e Firmave
 • Aplikime Sistemesh Informatike në Administratën Publike
 • Administrim Sistemesh dhe Rrjetesh
 • Specialist Programues Sistemesh Softwer

 

Po ashtu, oferta studimore përfshin 7 Master Shkencor në:

 • E Drejtë Private dhe e Drejtë Ndërkombëtare Private
 • E Drejtë Publike dhe e Drejtë Ndërkombëtare Publike
 • Financa Publike dhe Administrim Publik
 • Studime Europiane
 • Diplomaci dhe Politikë Ndërkombëtare
 • Inxhinieri Informatike
 • Informatikë Ekonomike

 

Për cdo interesim në lidhje me kalendarin akademik për keto studime apo rregjistrime në to, mund të drejtoheni pranë Sekretarise Mesimore të SPAL Pavaresia dhe Departamenteve të Ekonomisë, Drejtesisë, Inxhinierisë Informatike dhe Shkencave Politike prej orës 8.00 deri në 16.00 nga dita e Hëne deri në diten e Premte.
Kalendari akademik për këto studime do te gjendet në faqen home të websitit zyrtar të SHPAL Pavrësia Vlorë.

 

Vizito Pavarësia Vlorë

Për të vizituar ambjentete tona , thjesht klikoni këtu.

Anuari