Shqip Shqip English English
E Enjte 24 Prill 2014
Kreshnik Rushiti
Pedagog - Dega Shkenca Politike
Arsimi
VitetEmri i InstitucionitTitulli i marre
2002-2006 Universiteti La Sapienza Rome Diplome e nivelit te pare ne shkenca politike dhe marredhenie nderkombetare
2006-2009 Universiteti La Sapienza Rome Diplome e nivelit te dyte ne shkenca politike dhe marredhenie nderkombetare
2009 Universiteti La Sapienza Rome Master i nivelit te dyte me titull Gjeopolitika dhe Siguria
2000-2005 Universiteti i Genoves, Fakulteti i Shkencave Politike, Genova, ITALI DND ne Shkencat Nderkombetare dhe Diplomatike