MP-Financë dhe Kontabilitet i Firmave MSH-Diplomaci dhe Politikë Ndërkombëtare MSH-Inxhinieri Informatike MSH-Informatikë Ekonomike MSH-Financë publike dhe Administrim Publik MSH-E Drejtë Publike dhe Ndërkombëtare Publike

 

Sezoni i I 2017-2018
Master Shkencore Inxhinieri Informatike
Provime Viti i Parë
DataLëndaKomisioniAulaOra
2018-02-21 Databaze II A.Hyso; A.Mehmeti A7 15:00
2018-02-26 MIS(Menagement Information Systems) E.Hoxha; A.Mehmeti A3 15:00
2018-02-28 Sisteme Operative te Avancuara E.Hoxha; A.Mehmeti A7 15:00
Provime Viti i Dytë
DataLëndaKomisioniAulaOra
2018-02-21 Databaze II A.Hyso; A.Mehmeti A7 15:00
2018-02-26 MIS(Menagement Information Systems) E.Hoxha; A.Mehmeti A3 15:00
2018-02-28 Sisteme Operative te Avancuara E.Hoxha; A.Mehmeti A7 15:00