Shkolla e Lartë Private, "Pavarësia" Life in Pavaresia
Go East - Sommerschule 2013 in Vlora
SHKOLLA E LARTE PRIVATE, "PAVARESIA"
NJE MUNDESI E PATJETERSUESHME!
VENDI YT ESHTE KETU!
Mbështetur në vendimin e Agjensisë së Akreditimit: No.340, dt 08.06.2011
Te reja

Turneu i shahut. Jo me risi por tradite

Në ambientet e universitetit Pavarësia u zhvillua turneu i shahut për të dytin vit radhazi.

Aktivitete te planifikuara

Aktivitete te parashikuara nga Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Shoqerore, dhe nga Fakulteti i Shkencave te Aplikuara

Njoftime

Shkolla e pare Verore

Per here te pare ne Shqiperi organizohet nje shkolle verore te vene ne dispozicion nga programi i DAAD-se Go East

Sezon Provimesh

Duke filluar nga data 27-31Maj mbeshtetur ne kalendarin akademik do te zhvillohet sezoni plotesues

Arkiv
Te reja

Avancimi Teknologjik ne insitucione Publike dhe Private te Qarkut Vlore

Ne kuader te aktiviteteve te 100 vjetorit te Shpalljes se Pavaresise se Shqiperise, Departamenti Inxhinieri Informatike zhvilloi ne dt 05.06.2012, ora 11:00 ne “Aula Magna” te UPV, sesionin shkencor.

Mesazhet e nje kohe: Shekulli i XX, mesimdhenesi i zhurmshem

Ne kuader te Muajit te Europes dhe 100-vjetorit te Pavaresise se Shqiperise, Departamenti i Shkencave Politike i UPV organizoi ne daten 18 maj 2012, ora 10.00 nje sesion shkencor.

Klinika Ligjore ZMK-UPV

Nënshkrohet marrëveshja e bashkpunimit ndërmjet Zyrës për Mbrojtjen e Konsumatoreve dhe Universitetit “Pavaresia” Vlorë,

Filluan Programet Master

Nisen suksesshem, me 28 janar 2012, studimet ne ciklin e dyte Master, ne Universitetin Pavaresia. Ne nje ceremoni festive te shenuar ne AULA MAGNA te ketij Universiteti

Arkiv
Njoftime

Polifonia Shqiptare

Ne daten 19/04/2013 ora 12 °° ne Aula Magna , simpoziumin me teme “Polifonia Shqiptare”.

Turneu i dyte i Shahut

Shkolla e Larte Pavaresia organizon Turneun e dyte te Shahut ne daten 22.04.2013

Imagine Cup

Aktiviteti i gjerë botëror organizuar nga Microsoft është i një rëndësie te veçante,

Back to School

Jeni te ftuar te merrni pjese ne Party “Back to School”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranes dhe Universiteti Pavaresia Vlore