Slot Gacor slot maxwin https://itjen.kemenkumham.go.id/slot-gacor/ slot togel judi togel Slot Online https://kelurahan-benteng.ciamiskab.go.id/wp-content/-/slot-gacor-2023 pusat judi online slot gacor hari ini pragmatic https://tphpkp.magetan.go.id/wp-content/-/slot-maxwin-gacor/ http://centrodeinformacion.manizales.gov.co/slot-togel

FTESË MATURANTËVE

Njoftime

FTESË MATURANTËVE

Duke filluar nga data 27 Shkurt deri më 31 Mars 2023, Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”, në kuadër të “Ditëve të hapura”,  njofton se hap dyert për të gjithë maturantët e interesuar të paraqiten pranë Kolegjit për të vizituar ambiente e tij si dhe për të

marrë çdo informacion të nevojshëm për programet e studimit, organizmin e jetës studentore, stafin pedagogjik etj.
Ju mirëpresim çdo ditë nga e hëna në të premte, ora 10.00 deri në15.00.
Adresa Bulverdi “Ismail Qemali”, Kompleksi “Conad”, kati i tretë, Vlorë.

Kontakt

Bulevardi Vlorë Skelë
PO.Box Posta Vlorë Albania Shqipëri Vlorë
Albania
AL-9401
Vlorë

+355 33 411 555/666